Appartement 8

Appartement 8

Vakantieappartementen ParelDuyn Oostkapelle

Het ideale en comfortable verblijf voor uw vakantie in Oostkapelle.

Appartement 8 is door de enorme glazen pui een zeer gewild appartement! Veel licht en u kijkt uit over de tuin, aan de achterkant van ParelDuyn. In de glazen pui zit een schuifdeur waardoor u naar buiten loopt op uw balkon. Daar geniet u na van uw dag aan het strand, de mooie fietstocht of wandelroute door de Mantelinge. Binnen vindt u een compleet ingericht keuken met een vaatwasser, combi-oven, kookplaat en verder alles wat u nodig heeft in een keuken.

De ruime, lichte woonkamer heeft een eetgedeelte en een zitgedeelte met 2 luie stoelen bij de tv. In het midden vindt u de ruime badkamer met hand- en regendouche, wastafel en toilet. De zachte handdoeken liggen voor u klaar. De slaapkamer is gelijkvloers met de woonkamer en beschikt over een tweepersoonsbed met twee hoogwaardige matrassen (1.60 x 2.10 meter). Uw bed is bij aankomst opgemaakt met fris linnen.

Boven de keuken, badkamer en slaapkamer is een slaapzolder, deze is te bereiken door de ladder. De ladder kunt u inschuiven, waardoor hij geen ruimte inneemt in de woonkamer. Op de slaapzolder staat een eenpersoonsbed ( 0.90 x 2.00 meter)

Reserveer snel uw vakantie in Oostkapelle via de reserveren button.