PARELDUYN KRIJGT EEN JAS.

De afgelopen 2 maanden is er door de mannen van Kambier flink doorgewerkt!

Aan de buitenkant van ParelDuyn is het houtwerk aangebracht. De schoorstenen, de voor- en achterzijde, de dakkapellen en de zijkanten krijgen houten planken. De planken hebben geen knoesten en een warme kleur. Dit samen met de antracietkleurige dakpan geeft wel een mooi geheel! Boven de 2 schuifpuien komt een zonwering van staal. Dit wordt komende weken bevestigd net als de buitentrappen.

DSC0020

Als de buitentrappen er staan en al de buitenkozijnen zijn geschilderd dan kunnen de steigers weg. Dat zal een ander gezicht zijn!

In de kelder zijn we druk aan het tegelen. De kelder waar de fietsenstalling komt en het portaal voor de welness moet eerst klaar. Het voegen was een heel werk! We bleven poetsen op de donkere vloer…Maar gaandeweg wordt het een mooie vloer. In de welness komt een pvc-vloer. Deze wordt door Pruysen Parket uit Dussen gelegd. Net als de pvc-vloeren in de kamers.

DSC00231

Binnen in ParelDuyn is er ook hard doorgewerkt! De kamers beneden zijn voorzien van een laag spatspuitwerk (brandercrystal). Het ziet er wel strak uit hoor! De kamers lijken weer een stuk ruimer nu het zo egaal wit en licht is! Het kozijn van de badkamerdeur zit er in en het smalle raampje is ook voorzien van kozijn en glas. De kamers zijn nu echt wind- en waterdicht. Op de foto hiernaast ziet u de plaats waar de keuken moet komen. Deze wordt hopelijk op tijd geleverd…

Afgelopen weken hebben we het druk gehad met het uitzoeken van deurbeslag, bedden, kasten, lampen, alles voor in de keuken, spiegels voor in de badkamers enzovoort… Het is wel erg leuk om te doen! Nu nog stoelen, tafels, banken, badkamerassecoires, bedlinnen en handdoeken, tuinstoelen… Onze dochter Louise van 3 vindt het nog steeds leuk om mee naar de winkels. Als er maar een speelhoekje is dan vindt ze het goed. Daar treffen we het mee!