Interieur Parelduyn Oostkapelle

In Parelduyn vindt u 4 studio’s op de begane grond, 4 appartementen op de eerste verdieping en appartement 9 naast Parelduyn. Alle studio’s en appartementen zijn modern en strak uitgevoerd met een verrassend warme, landelijke inrichting.

Bij binnenkomst in uw studio of appartement ervaart u de rust en ruimte die u ook in de omgeving van Parelduyn zal vinden. Wij zijn bewust van de drukte van uw dagelijkse leven en hebben onze accommodaties zo ingericht dat u tot rust kan komen en u zich thuis zult voelen bij ons.

Studio 1 & 4:

Studio 2:

Studio 3:

Studio 5 & 8:

Studio 6 & 7:

Appartement 9:

Ieder studio en appartement heeft een compleet uitgeruste keuken met een vaatwasser, combimagnetron en kookplaat. De badkamer is voorzien van regendouche, wastafel en toilet. De zachte handdoeken liggen voor u klaar. Het tweepersoonsbed of boxspringbedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt.
De appartementen op de eerste verdieping beschikken over een slaapzolder waarop een eenpersoonsbed staat. Deze slaapzolder is te bereiken via een uitschuifbare ladder. Deze ruimte is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
Alle studio’s en appartementen beschikken over een flatscreen tv en wifi.
In de kelder van Parelduyn kunt u uw fiets stallen. Er zijn oplaadpunten voor de accu van uw elektrische fiets. U kunt tevens gebruik maken van de wasmachine en droger. Daarnaast bevindt zich in de kelder de ruimte met de infraroodcabine, de massagestoel en de leestafel. U heeft in deze ruimte uw privacy en rust.
Studio 1 en 4 zijn geschikt voor onze minder valide gasten. Deze studio’s zijn voorzien van een ruime badkamer met invalidentoilet en aangepaste wastafel. Overige aanpassingen kunnen, indien mogelijk, verzorgd worden.
Het appartement 9 is gelegen naast Parelduyn. Dit appartement heeft een compleet uitgeruste keuken, een ruime, lichte woonkamer en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping vindt u een ruime slaapkamer met boxspringbedden en een kleine slaapkamer met eenpersoonsbed en een infraroodcabine.