Exterieur Parelduyn Oostkapelle

ParelDuyn is ontworpen door een gerenommeerde architect uit Vlissingen. Als basis heeft de architect de afmetingen van een authentieke Zeeuwse schuur genomen. In de uitvoering heeft het gebouw echter weinig overeenkomsten meer met een authentieke Zeeuwse schuur. Het gebouw is modern en strak vorm gegeven, heeft grote glasoppervlakten en is zoveel als mogelijk opgebouwd uit natuurlijke materialen.

Rondom ParelDuyn ligt een heerlijke tuin. U kunt een plaatsje zoeken in de schaduw van een boom of op uw terras genieten van de zon. Studio 1 tot en met studio 4 hebben op de begane grond ieder een eigen terras met tuinmeubilair. Appartement 5 tot en met appartement 8 bevinden zich op de eerste verdieping en zijn voorzien van een Frans Balkon met terras in de tuin of een privé loggia. Appartement 9 vindt u naast ParelDuyn. Dit appartement heeft de tuin en het terras op het zuidwesten en op het terras kunt u lang genieten van de zon. Vanuit alle studio’s en appartementen heeft u uitzicht op groen en ziet u de toren van Oostkapelle.

U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats en u kunt uw fiets stallen in de kelder van het gebouw. Voor appartement 9 is er een eigen fietsenstalling.