Interieur Parelduyn Oostkapelle

ParelDuyn heeft 4 studio’s voor 2 personen, 1 appartement voor 2 personen en 4 appartementen voor 3 personen. De studio’s en appartementen zijn modern strakuitgevoerd in een combinatie van modern strak met een verrassend landelijke inrichting en van alle gemakken voorzien.

Er zijn 2 studio’s geschikt voor minder validen (studio 1 en 4). Deze studio’s zijn voorzien van een ruime badkamer met invalidentoilet en aangepaste wastafel. Overige aanpassingen kunnen, indien mogelijk, verzorgd worden.

Indeling:

** De studio’s bevinden zich op de begane grond
– studio 1 en 4 op de kopse kanten
– studio 2 en 3 in het midden

Iedere studio heeft een volledig ingerichte keuken met o.a. een combi-magnetron en een vaatwasser. In het midden van de studio een badkamer met regendouche en een toilet. En  een slaapgedeelte.

** De appartementen bevinden zich op eerste verdieping
– appartement 5 en 8 op de kopse kanten
– appartement 6 en 7 in het midden

De appartementen hebben een aparte slaapkamer en een slaapzolder. De slaapzolder is bereikbaar met een trap die naar voren uit te schuiven is. De slaapzolder is alleen geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Alle studio’s en appartementen zijn voorzien van flatscreen televisie. Tevens gratis draadloos Internet (WIFI).

** Het appartement 9 is gelegen naast ParelDuyn en bevindt zich op de begane grond.               Dit appartement heeft een compleet uitgeruste keuken, een ruime, lichte woonkamer en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping vindt u een slaapkamer met boxspringbedden en een kleine slaapkamer met eenpersoonsbed en een infra-rood-cabine.

In de kelder van ParelDuyn kunt u uw fietsen stallen. Er zijn oplaadpunten voor uw elektrische fiets. Het wasmachine en de droger kunt u gebruiken. Daarnaast bevindt zich in de kelder de ruimte met de infrarood sauna en de massagestoel en de leestafel. U heeft in deze ruimte uw privacy en rust.

Studio 1 & 4:

Studio 2:

Studio 3:

Studio 5 & 8:

Studio 6 & 7: