Exterior Parelduyn Oostkapelle

ParelDuyn was designed by the renowned Architect office WTS (http:/www.wtwarchitecten.nl) in Vlissingen.  As a base the architect took the measures of an authentic Zeeland barn. In practice the building has few similarities with an authentic Zeeland barn, however. The building has a modern style of architecture, has large glass surfaces and was built with natural materials as much as possible. ParelDuyn is surrounded by a lovely garden. You can find a seat in the shade of a tree or you can enjoy the sunshine on your own patio with comfortable garden chairs. The upstairs studio flats have French balconies or loggias.  The studio flats provide a view over the gardens and the greenery and from most of the studio flats you can see the tower of Oostkapelle. You have your own parking and you can park your bike in the cellar of the building.

Exterior Parelduyn Oostkapelle